Каталог товарів

Які вони, натуральні гелі для душа Agor?

Категорії

Український виробник косметичної продукції Agor / Агор (м. Біла Церква) випустив новинку по догляду за тілом – натуральні гелі для душу зі справжніми фруктовими соками та яскравими освіжаючими ароматами.

Які особливості натуральних гелів для душу Agor?

По перше, це їх натуральність, тому, що в ролі миючої основи використовують рослинні ПАР (поверхнево-активні речовини), а саме - омилена соняшникова олива. Це молекули великого розміру, які не порушують захисний ліпідний шар шкіри, але дуже добре пов'язують бруд та жир. Дана ПАР біорозкладана та безпечна для людини і навколишнього середовища.

Як ви знаєте, чим менша молекула ПАР, як, наприклад, SLS чи SLES, тим сильніша їх очищуюча функція, яка змиває не лише бруд та жир, але й захисний мікробіом шкіри. При постійному їх використанні підвищується чутливість шкіри, може з’явитися сухість, лущення, подразнення. Шкіра часто отримує мікротравми, які довго не гояться, тому що організм не в змозі постійно швидко відновляти захисний ліпідний шар шкіри. Окрім того, SLS чи SLES найчастіше виробляють з нафтохімічної сировини, а це невідновлювальний ресурс нашої планети.

Повернімося до гелів, їх представлено 5 видів, легко буде підібрати найприємніший для себе, або змінювати для різноманіття.

Незвичайною ознакою є середня пінність, а от розподіляється по вологій шкірі відмінно – створюючи багато найнайдрібніших мильних бульбашок, які ретельно очищують від бруду, не пересушуючи її та легко змиваються водою! Також, буде гарно пінитися з целлюлозною мочалкою.

По друге, натуральний сік у складі звучить смачно, тут головне не переплутати призначення! Оскільки сік є природною кислотою, він сприяє відлущенню ороговілого шару та володіє антиоксидантними властивостями. Але може змінювати колір в процесі зберігання – не турбуйтеся, це допустиме явище.

PH гелю близький до фізіологічного значення pH нашої шкіри, також регулюється натуральним соком лимона.

У якості згущувача використовується незначний відсоток целюлози, що створює середню гелеобразну густоту екогелів від Агор.

Особливість яскравих ароматів забезпечують гіпоалергенні запашники та натуральні ефірні олії, пахощі освіжають та підіймають настрій!

Тестування гелів для душу Агор залишили дуже приємні враження, у складі також відсутні парабени, критичні консерванти. Третя перевага, у цих гелів не має води, оскільки замість неї використовується гідролат лакриці для пом’якшення шкіри та запобігання подразнення. І, дійсно, після використання шкіра чиста та не пересушена.

Варто виокремити гель для інтимної гігієни Lucra з екстрактом лакриці, що не тільки делікатно доглядає за шкірою інтимних зон, але й підтримує та формує місцевий імунітет. Підходить для дівчат, жінок, а також чоловікам.

Рекомендації:

Тип шкіри

Назва гелю

Кому

для всіх типів

Currant з соком смородини

Для всієї родини

комбінована, жирна

Citromix з соком грейпфруту

Для всієї родини, особливо чоловікам

суха, чутлива, атопічна

Fragola з соком ананасу

Gotukola з соком ківі

Для всієї родини

дитяча

Gotukola з соком ківі

Для всієї родини та малечі з 3-х років

 

( 1 )
Рекомендовані товари

Немає на складі

Очищає шкіру від забруднень і, завдяки соку ківі та екстракт готу коли, надає антиоксидантну, заспокійливу, ранозагоювальну, антицелюлітну дію. Має фізіологічний РН 5-7,5 і не порушує кислотно-лужний баланс.

Немає на складі

Делікатно та ефективно очищає шкіру від забруднень і виявляє антиоксидантну та регенеруючу дію завдяки соку ананасу. Має фізіологічний РН 5-7,5 і не порушує кислотно-лужний баланс.

Немає на складі

Делікатно та ефективно очищає шкіру від забруднень та виявляє антиоксидантну дію завдяки соку грейпфрута. А з мочалкою матиме і антицелюлітну дію. Має фізіологічний РН 5-7,5 і не порушує кислотно-лужний баланс.

Немає на складі

Ефективно очищає шкіру від забруднень та виявляє антиоксидантну дію. Шкіра довше зберігає молодість та відчуття чистоти. Має фізіологічний РН 5-7,5 і не порушує кислотно-лужний баланс.

Немає на складі

Делікатно очищає шкіру та формує місцевий імунітет. Має фізіологічний РН 4.5-5,5 і не порушує кислотно-лужний баланс

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я, прізвище для оформлення посилок*
Email
Введіть коментар*
Відібрані товари за складом, а не просто з назвою
Відібрані товари за складом, а не просто з назвою "натуральний" або приставкою "еко"
Етичні товари - не містять елементи вбивства тварин, не тестуються на тваринах
Етичні товари - не містять елементи вбивства тварин, не тестуються на тваринах
Принцип зеленого офісу,
Принцип зеленого офісу, "reuse" и "upcycling" пакування. Соціальна відповідальність (проактивність, чесність, доброчинність)
Безкоштовна доставка по Україні від 1000 грн. Самовивіз з офісу м.Київ
Безкоштовна доставка по Україні від 1000 грн. Самовивіз з офісу м.Київ