Каталог товарів

ТОП - 5 помилок догляду за шкірою

Категорії

Прості та звичні, але неприпустимі помилки, які ви робите, не помічаючи їх шкоди. А потім нарікаєте на алергію на крем або на те, що він не допомагає, та й в'ялості все більше.

Віртуальні поради, багатообіцяльний маркетинг виробників косметики, псевдонаукові та суперечливі статті блогерів та навіть докторів наук, просто кружляють та плутають думки в голові, а виглядати гарно хочеться в будь-якому віці.

Насправді результат будь-якої доглядової косметики знижується, користуєтеся ви кремом за 50 грн. або за 1500, або взагалі не користуєтеся, якщо ви здійснюєте ці помилки:

1. Вмиваєте обличчя гарячою водою!

Незалежно від того, використовуєте ви пінку чи гідрофільну олію, або просто воду, уникайте гарячої води завжди! Вода повинна бути приємною та теплою. Це стосується і власників жирної шкіри і, тим більше, схильної до сухості та подразнень. А закінчувати вмивання потрібно прохолодною або холодною водою.

2. Вмиваєте обличчя милом, навіть натуральним!

У пору ранньої юності, це швидко. У засобах для вмивання розбиратися ніколи. А милом ще ж зручно і відчуття чистоти відразу! Як би таааак, але це дуже жорсткий засіб для обличчя, навіть най-най натуральніше мило занадто пересушує шкіру через наявність лужних компонентів. Поки шкіра молода цього не видно. Кремом або тоніком помазав і все пройшло... але шкіра запам'ятала. І в'ялість настане раніше. Ресурс відновлення не безмежний. Вмивайтеся м'якими засобами. Якщо не вистачає відчуття «скрипучої» чистоти - використовуйте дрібнодисперсний порошок/убтан для вмивання.

3. Ігноруєте або надмірно захоплюєтеся скрабом!

Тут все максимально просто, якщо не припускатися помилки №2, то в залежності від типу шкіри, очищення натуральним скрабом або убтаном 1-2 рази на тиждень відлущить ороговілий шар. Креми та флюїди будуть краще проникати, а тональна основа лягати рівним шаром.

4. Забуваєте про тонізацію шкіри!

Після вмивання шкіри обличчя, ополіскування його водою потрібно вирівняти pH шкіри - від цього залежить оновлення рогового шару, поділ клітин, захист від зовнішньої патогенної мікрофлори, а простіше кажучи - щоб вашу шкіру не стягувало. Для цього існують трав'яні гідролати, трояндові водички та інші фітоактивні тоніки - підбирають за типом вашої шкіри і, напевно, за ароматом.

Якщо запитаєте, а як же раніше? А раніше вода була на планеті чистіше, не приходила до нас трубами, та й їжа була іншою.

5. Все ще використовуєте крем з мінеральною оливою, парабенами та -етиленами!

Статей на цю тему та коментарів в інтернеті безліч. Можливо справа в ціні, але є багато хорошої доступної натуральної косметики. Є тисячі дорогих та дорогезних (від 800 грн. та вище) кремів в продажу, а якщо подивитися за складом, то собівартість такого крему до 100 грн. з упаковкою - ви просто переплачуєте за гарну рекламу. Ось хочеться вберегти вас від покупки таких псевдокласних засобів, тому що мінеральним маслом зараз навіть не заправляють двигун автомобіля!

Список помилок можна продовжити, щоправда, він буде вже більш індивідуальним, як і рекомендації.

Вибір за вами, прислухайтеся до тіла, оскільки тимчасовий візуальний «силіконовий» результат на обличчі забере ваш глибокий внутрішній ресурс безповоротно. Найважливіше, не стільки намащувати на себе потрібне, скільки не завдавати собі шкоди непотрібним або небезпечним!

Бережіть себе і будьте завжди гарні !

Рекомендовані товари

Немає на складі

Для умывания и бритья. Снимает макияж легко и безопасно. Делает кожу увлажненной и ухоженной. Имеет густую консистенцию.

Немає на складі

Порошок из высушенных особым способом растений для ежедневного деликатного очищения и оздоровления кожи. Регулирует активность работы сальных и потовых желез на разных участках кожи. Не вымывает липидный слой, очищает от ороговевших клеток, кожа начинает дышать и обретает красивый цвет.
Штрихкод: 4820202780021

Немає на складі

Восстанавливает естественный уровень PH кожи, увлажняет и питает кожу. Создает защитный барьер, устраняет неприятное чувство "стянутости", тонизирует. Удаляет остатки косметики и мыла, подготавливает кожу к нанесению крема или сыворотки.
 

Немає на складі

Тщательно удаляет макияж и загрязнения кожи. Очищает поры и устраняет раздражение. С мангостином и лютеином.

Немає на складі

Крем с легкой текстурой для ежедневного ухода за кожей лица. Отлично увлажняет, питает и смягчает. Подходит для всех типов кожи.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я, прізвище для оформлення посилок*
Email
Введіть коментар*
Відібрані товари за складом, а не просто з назвою
Відібрані товари за складом, а не просто з назвою "натуральний" або приставкою "еко"
Етичні товари - не містять елементи вбивства тварин, не тестуються на тваринах
Етичні товари - не містять елементи вбивства тварин, не тестуються на тваринах
Принцип зеленого офісу,
Принцип зеленого офісу, "reuse" и "upcycling" пакування. Соціальна відповідальність (проактивність, чесність, доброчинність)
Безкоштовна доставка по Україні від 1000 грн. Самовивіз з офісу м.Київ
Безкоштовна доставка по Україні від 1000 грн. Самовивіз з офісу м.Київ